Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.


Levering og levering

Vi bruger kurer udbydere såsom EMS, DHL til at sende din bestilling. Afhængigt af vægt og volumen af ​​din bestilling og din leveringsadresse, vil vi vælge en passende luftfartsselskab til levering til afsende din bestilling. De kurerfirmaer tilbyde online tracking service fra indsamling til levering. Hvis du har spørgsmål, kan du sende det til ptpter@hotmail.com.
 
Forsendelsesomkostninger og leveringstid varierer afhængigt af mængde og vægt af de emner, du køber, samt mængden af ​​pakken, antallet af forsendelser og transportfirmaet mulighed for din bestilling. Ordre vil blive afsendt efter bekræftelse af betaling.
 
Nogle fjerntliggende adresser kan medføre længere transittider. Transit tid fra indsamling til levering varierer afhængigt af leveringsadresse.
 
YDERLIGERE INFORMATION
 
Forskellige lager tilgængelighed - Hvis du har valgt elementer med forskellige tilgængelighed tider, så vil vi sende din ordre, når alle elementer er klar.
 
Afsendelse af ordrer - Selv om vi forsøger at få alle vores ordrer afsendes samme dag som ordre, kan dette ikke altid er muligt, af følgende grunde:
 
Kreditkort Kontrol - Nogle gange er vi måske nødt til at foretage yderligere kontrol på dit kreditkort, som kunne forsinke din ordre.
 
Shirt - Shirts kræver personalisering for eksempel med ekstra navn, nummerering og badges tilføjet kan tage et par ekstra dage, før de er klar til at blive afsendt.
 
Punkter på rådighed inden - Lejlighedsvis hvis et bestemt produkt er i høj kurs, vi bliver nødt til at re-ordre fra vores leverandører. Hvis dette er tilfældet, så antallet af dage, at denne proces vil tage, vil blive noteret på produktoplysninger siden.
 
Returpolitik
 
Fodboldsport.com håber du vil være tilfreds med hvert køb du foretager, men i nogle tilfælde en kunde ønsker at returnere en vare.
 
Produkter kan returneres til tilbagebetaling, hvis den aldrig har været brugt hidtil. Og du skal indsende de krævede afkast inden for fem dage efter du har modtaget den.
 
Vi tester vores produkter, før vi tilbyder dem til salg. Hvis du ikke kan bruge nogen af ​​vores produkter, så kontakt os og vi vil være rart at hjælpe dig. Fodboldsport.com er ikke ansvarlig for skader på poster efter brug.
 
 
Vi håber at du nyder dit køb hos os.