Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.


Manchester City 2017 18 hjem kit er blevet frigivet

Manchester Citys 2017-18 sæsonpakke blev officielt udgivet den 31. maj og sponsorerede Nike hævdede, at det nye hjemmekit blev inspireret af trussættet byklub, da det vandt ligatitel i 1967-68-sæsonen. Nyt hjemmesæt er fremstillet af Nike, og ny fodboldtrøje har trykt ordene "Etihad Airways" foran skjorten, og højdepunktet i Manchester Citys 2017 18-hjemmesæt er en forbedring af de tidligere hidtil omtalte mangler. Udover ordene "Etihad Airways" udskrev den nye fodboldtrøje også et "Nexen tire" -logo på hans ærme, og Manchester City er blevet Premier League's første hold til at underskrive andre sponsorer på fodboldtrøje ærmer. Billige Fodboldtrøjer i vores butik er der mange, der er meget diskonterede varer kan også nyde gratis fragttjenester!

Det nye hjemmesæt er hovedsageligt azurblå, og Manchester City 2017 18 hjemmesæt vil blive hilst velkommen af ​​fans af klubben. Fans kan gå til vores online butik for at søge Manchester City Fodboldtrøje 2017/18, selvom prisen er billig, men kvaliteten er god. Manchester City 2017-2018 hjemmesæt er en opdateret version af en lille ændring baseret på "Nike Damp" -skabelonen, som indeholder mindre ændringer i sidebillederne og de subtile variationer i strikmønsteret på ærmet. Dette vil få det nye hjemmekit til at se mere præcist ud.

Klik her for at købe Manchester City Fodboldtrøje 2017/18, billig, godt omdømme. De hvide striber i den tidligere Manchester City-hjemme fodboldtrøje blev erstattet af blå, mens hvide striber optrådte i lodrette striber på hver side af ny fodboldtrøje med en hvid buet strimmel ved den nye fodboldtrøje. Manchester City fansne bemærker at Manchester 17-18 hjemmesæt er tilbage til de klassiske hvide shorts og blåhimmel fodboldstøt design stil, de nye fodboldstrømpe på toppen af ​​en lilla stripe.