Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.


Stock & tilgængelighed

Mens alle bestræbelser er taget for at sikre, at alle elementer i butikken er altid på lager, til tider nogle elementer vil være midlertidigt ude af udbuddet.
 
Hvis en vare er udsolgt på vores hjemmeside, og vi kan ikke få nogen mere lager, vil vi generelt fjerne elementet fra salget. Men hvis der er et element, du vil især lignende, som du ikke kan finde på vores hjemmeside, kan du kontakte ptpter@hotmail.com og lad os kende detaljerne i det emne, du ønsker at købe, og vi vil gøre vores bedste for at forsøge at få det for dig.
 
Selvom vi forsøger at sende alle elementer på dagen for orden, kan dette ikke altid er muligt, af følgende grunde:
 
• Produkter kan være udsolgt eller kun tilgængelig for pre-order på tidspunktet for bestilling
• Kreditkort Kontrol - vi lejlighedsvis behov for at foretage yderligere sikkerhedskontrol af kreditkort
• shirts med ekstra navn, nummerering og badges tilføjet kan tage en ekstra par dage til forsendelse
 
Bemærk, at når et navn og trup nummer er blevet trykt på en skjorte kan vi ikke tilbyde en refusion eller bytte skjorten selv om spilleren efterfølgende forlader truppen eller hans nummer skifter i løbet af sin karriere, medmindre skjorten er defekt.
 
Produkterne illustreret på denne hjemmeside er som set. Gengivelsen af ​​farver er så nøjagtig som fotografiske og computing processer vil tillade. Den officielle Paris Saint-Germain Online Store Asia Pacific påtager sig intet ansvar for afvigelser i farve eller stil på grund af indstillingerne på brugerens skærm.
 
Fodboldsport.com forbeholder sig ret til at ændre uden varsel eller forudgående advarsel, priser på produkter og salgsbetingelser.